Onnauwkeurige mijlpalen.

Als een net beëindigde sessie niet is gelogd, kan je dit handmatig toevoegen en zal het toevoegen aan je opeenvolgende dagen instellen.
Selecteer het profielicoon (rechtsonder) > Instelling (rechtsboven) > Dagboek, Logboek & Statistieken > Sessie toevoegen.
Anders kan je voor mijlpalen die niet nauwkeurig zijn gelogd, een vragenformulier indienen met je huidige login e-mailadres. Eén van onze leden van de klantenondersteuning zal je mijlpalen opnieuw genereren.