Lege Statistieken en Grafieken.

We zijn ons ervan bewust dat voor een klein percentage van de Android-gebruikers hun statistieken en grafieken niet nauwkeurig worden weergegeven. We zijn dit probleem aan het onderzoeken. Zorg ervoor dat je app up-to-date is met de laatste versie en dat het probleem nog steeds bestaat. Dien een vragenformulier in met je huidige login e-mailadres en één van onze leden van de klantenservice zal het voor je updaten.