Ik wil alleen dat mijn vrienden mijn activiteit zien.

Om ervoor te zorgen dat alleen je vrienden je activiteit kunnen bekijken:


1. Selecteer je Profiel
2. Selecteer Instellingen
3. Selecteer Privacy
4. Zet de schakelaar aan voor 'Activiteitengeschiedenis alleen voor vrienden'.

Was dit artikel nuttig?
or