Ik wil graag de achtergrondfoto van de Timer wijzigen.

Je kunt de achtergrondafbeelding van de Timer aanpassen door te klikken op het Profielpictogram > Instellingen > Timerinstellingen > Achtergrondafbeelding.

Let op:

Als je een foto voor de Timer wilt uploaden, zorg er dan voor dat je de app toegang tot je foto's hebt gegeven via de instellingen van je toestel.

iOS: Start iOS-instellingen > Privacy > Foto's > Zoek Insighttimer.

Android: Start Android-instellingen > Apps > Zoek Insighttimer > Machtigingen > Opslag-schakelaar inschakelen. (Deze instelling kan per Android-toestel variëren).