Wat is er inbegrepen in Member Plus?

We hebben een optioneel in-app abonnement.
* Insight Cursussen
* Luister offline (download begeleide meditaties op je toestel)
* Geavanceerde speler (Herhaalmodus, Vooruitspoelen en terugspoelen, Opnemen waar je bent gestopt)
* Hoge kwaliteits-audio
Het abonnement is jaarlijks beschikbaar voor US$59,99/jaar, of maandelijks voor US$9,99/maand. De betaling wordt in rekening gebracht via je iTunes- of Google Play-account bij de bevestiging van je aankoop, en zal automatisch worden verlengd aan het einde van elke termijn, tenzij de automatische verlenging ten minste 24 uur voor het einde van de huidige periode wordt uitgeschakeld.
Je kunt de automatische verlenging op elk gewenst moment uitschakelen via je iTunes / Google Play accountinstellingen, maar terugbetalingen zullen niet worden verstrekt voor ongebruikte gedeelten van de termijn.
Prijzen en valuta variëren per locatie. Elk ongebruikt deel van een gratis proefperiode, indien aangeboden, zal worden verbeurd wanneer de gebruiker een abonnement aanschaft, indien van toepassing. Het abonnement zal tegen dezelfde kosten worden verlengd.
Als je vragen hebt, stuur dan een e-mail naar help@insight.co (niet .com).