Kan ik content delen met mijn vrienden?

Je kunt content delen met je vrienden via sociale platforms en/of met je vrienden en Groepen op de app.

1. Om een Begeleide Meditatie te delen: Selecteer de 9DOTS bovenaan het afspeelscherm en tik op het pictogram voor delen.

2. Om een Lerarenprofiel te delen: Tik op het deelpictogram rechtsboven in het profiel van de Leraar.

3. Om onderwerpen te delen: Selecteer het share-pictogram rechtsboven in het Onderwerpsscherm.