Als ik een gebruiker blokkeer, kunnen ze dan nog steeds mijn profiel bekijken?

Een geblokkeerde gebruiker kan je geen bericht sturen, je activiteit bekijken of je een vriendschapsverzoek sturen.
De gebruiker kan wel je schermnaam en profielfoto bekijken.
De geblokkeerde gebruiker kan je activiteit nog steeds in Groepen bekijken.

Was dit artikel nuttig?
or