Waarom hoor ik meldingen tijdens mijn sessie?

Schakel de DnD-modus in om er zeker van te zijn dat u tijdens uw sessie geen meldingen van andere apps hoort.

iOS: u moet de DnD-modus inschakelen via de instellingen van uw iOS-apparaat (vergeet niet deze instelling uit te schakelen zodra uw sessie is voltooid).

Als DnD is ingeschakeld, ziet u een pictogram van een halve maan in de statusbalk van de iPhone. Er zijn twee manieren om DnD in / uit te schakelen via uw iOS-instellingen:

1. Start iOS-instellingen> Niet storen> Schakel Niet storen in of stel een schema in.
  2. Open Controlecentrum en tik op het pictogram Halve maan.

Android: dit kan worden gedaan in de instellingen van de app: Profiel> Instellingen> Timerinstellingen> DnD-modus.

Deze instelling dempt systeemgeluiden tijdens de sessie en keert terug naar de normale status nadat de sessie is voltooid.