Ik heb 'Reset Wachtwoord' geselecteerd, maar ik ontvang nog steeds geen reset-e-mail.

Zorg ervoor dat u hetzelfde e-mailadres gebruikt als toen u een account bij de app registreerde.

We raden ook aan om uw spam- en sociale mappen in uw e-mail te controleren.

Als u nog steeds geen e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord ontvangt, vul dan dit formulier in met uw huidige inlog e-mailadres. Een lid van ons onders teuningsteam zal u dan handmatig een link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord sturen.