Kan ik een herinnering instellen om te mediteren?

Om een Dagelijkse Herinnering in te stellen: Profiel > Instellingen > Dagelijkse Meditatie Herinnering.

Zorg ervoor dat je Insight Timer-meldingen hebt ingeschakeld via de instellingen van je toestel.

iOS: Start iOS-instellingen > Meldingen > Insight Timer zoeken > Schakel het toestel in om meldingen toe te staan.

Android: Start Android-instellingen > Toepassingsbeheer > Insight Timer zoeken > Meldingen. (Dit kan variëren afhankelijk van het type apparaat).